preskoči na sadržaj

Osnovna škola Hinka Juhna Podgorač

 > Naslovnica

Učenici naše škole po prvi put u „Mom prvom godišnjaku“

Autor: Tajana Tomoković, 27. 10. 2021.

Pet razrednih odjela prvih razreda naše OŠ Hinka Juhna Podgorač (Matična škola- 1.a razred i učiteljica Nada Vulić, PŠ Poganovci – 1. razred i učiteljica Goranka Sarka, PŠ Budimci – 1. razred i učiteljica Patricija Hercog, PŠ Stipanovci- 1. razred i učiteljica Monika Mužar – Kos i PŠ Razbojište- 1. razred i učiteljica Silvana Šarić) ove se školske godine uključilo u projekt kojeg vodi Glas Slavonije d.d. a zove se „Moj prvi godišnjak“. Naime Glas Slavonije već dugi niz godina u suradnji sa sponzorima ostvaruje spomenuti projekt. 

Moj prvi godišnjak poseban je prilog uz dnevne novine Glas Slavonije koji će ove godine biti objavljen  11. studenog. Prilog je posvećen učenicima prvašićima Osječko- baranjske županije, svih razrednih odjela. Uz prilog tu je već tradicionalni likovni natječaj koji je organiziran u sklopu projekta za sve učenike prvih razreda naše županije. Tema ovogodišnjeg likovnog natječaja je „MOST BUDUĆNOSTI“ u kojem Glas poziva sve male radoznalce neka nacrtaju svoj most iz mašte. Hoće li to biti viseći most, drveni, stakleni, most u prirodi ili most budućnosti koji će spajati dvije planete, daleke kontinente, stvarati nova prijateljstva i spajati druge kulture, ljubav i obitelj nije bitno. Građenje mosta će biti zabavno tim više jer je glavna nagrada za učenika s izabranim pobjedničkim radom- tablet. Krije se tu i posebna nagrada za učitelja/učiteljicu koji/a je mentor učeniku s pobjedničkim likovnim radom. Od svih pristiglih radova stručna komisija izabrat će dva najbolja rada iz svake škole. Čitatelji glasaju za najbolji rad od 28. listopada do 5.11.2021. klikom na glas.hr i to putem kupona te se odabiru najbolji! Svi će likovni radovi biti izloženi i na web stranici Glasa Slavonija.

Učenici naše škole koji sudjeluju u likovnom natječaju su:

  • Borna Radović, PŠ Poganovci
  • Maksim Milanko, PŠ Budimci (2 likovna rada)
  • Tin Markanović, PŠ Budimci
  • Ema Bačić, PŠ Budimci (3 likovna rada)
  • Leonardo Stojčević, PŠ Budimci
  • Josip Krajner, PŠ Stipanovci
  • Mateo Kerhat, PŠ Stipanovci
  • Mihael Moguš, PŠ Stipanovci
  • Emanuel Keglević (2 likovna rada)

Učiteljica Patricija Hercog
Kalendar
« Svibanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji

e-Dnevnik

Projekti

 

Sigurnost na interentu

Centar za sigurniji Internet

      

 

 

 

 

Pet za net

 

Netica

Korisni linkovi > Prijava

CMS za škole logo
Osnovna škola Hinka Juhna Podgorač / H. Juhna 8, HR-31433 Podgorač / os-hjuhna-podgorac.skole.hr / os_podgorac@os-hjuhna-podgorac.skole.hr
preskoči na navigaciju